Uusi maksuton lukuteatterinäytelmien tekstipankki on julkaistu!

Lisää lukuteatteriin soveltuvia näytelmätekstejä on nyt maksutta saatavilla!

Jos lukuteatteri kiinnostaa, tai olet jo mahdollisesti kokeillut Velhokisat-näytelmää ja ReadDrama-hankkeen lukuteatteriohjelmaa oppilaidesi kanssa, kannattaa nyt tutustua uusiin maksuttomasti saatavilla oleviin lukuteatteriteksteihin!

Uudessa lukuteatteritekstipankissa on vapaasti ladattavissa erimittaisia, erikokoisille ryhmille ja eri-ikäisille oppilaille suunnattuja lukuteatterinäytelmiä. Laajempi näytelmätekstivalikoima mahdollistaa lukuteatteritoiminnan eri kohderyhmien kanssa, tai saman ryhmän kanssa useamman kerran.

Näitä lukuteatterinäytelmiä voit hyödyntää ReadDrama-hankkeen maksuttoman 8-viikkoisen opetusohjelman ja harjoitteiden kanssa soveltaen niitä käytettävään käsikirjoitukseen. Uusien tekstien avulla voit myös hyödyntää KUMMI 20 -oppaan oppeja ja materiaaleja laajemmin.

Klikkaa tästä tekstipankkiin!